Zo helpen wij u

Komt u voor een consult en/of behandeling naar EVA kliniek dan hanteren wij onderstaande werkwijze om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

behandelovereenkomst

Behandelovereenkomst

In veel gevallen zijn de laserbehandelingen tijdens het eerste consult al mogelijk. Daarom sturen wij u met uw afspraakbevestiging direct ook een behandelovereenkomst mee. Die kunt u thuis alvast rustig doorlezen. Besluit u tijdens het consult tot een behandeling, dan tekent u, samen met uw arts, de overeenkomst.

Rustig gesprek

Tijdens het consult zal de arts eerst uw klachten met u bespreken. Er is voldoende tijd en ruimte om u vragen te stellen. Vervolgens zal de arts uitleggen op welke manier u behandeld kunt worden.

Onderzoek

Komt u in aanmerking voor een behandeling met de FemiLift laser, dan volgt eerst een uit- en/of inwendig onderzoek. De arts controleert dan de conditie van uw vagina en kan zo de juiste instellingen van de laser bepalen. Indien nodig wordt een inwendige echo gedaan om de organen in de buik te bekijken.

De behandeling

Na het onderzoek kan de arts direct de eventuele laserbehandeling uitvoeren. Hiervoor krijgt u eerst een lichte verdoving met een spray. Indien uw behandeling op een later moment zal plaatsvinden, wordt er een afspraak gemaakt. Wij werken volgens de strengste veiligheidsnormen en hebben aandacht voor de kleinste details. Zo kunt u met een gerust gevoel uw behandeling ondergaan.

Goed om te weten

Komt u naar EVA kliniek voor een behandeling? Dan is het belangrijk dat u: niet ongesteld bent; geen blaasontsteking heeft; geen crèmes, lotions of vaginale douches gebruikt op de dag voor de behandeling. Bij een laserbehandeling is het van belang dat u geen sieraden draagt. Heeft u een spiraaltje? Dat is voor de behandeling geen enkel probleem.

Wilt u meer informatie over een van onze behandelingen?

Neem contact met ons op we helpen u graag.