logo-evakliniek

Eindelijk een eenvoudige oplossing voor je vaginale klachten

eva-kliniek-logo

Vrouwen praten niet graag over problemen in het gebied van de vagina en een eerste stap zetten om ermee naar de huisarts te gaan is vaak al een hele drempel. Neem bijvoorbeeld urineverlies tijdens het sporten of als je veel moet hoesten en niezen. Daar is toch niets aan te doen? Je weet van best veel vriendinnen dat zij er ook last van hebben. Je hebt wel gehoord van bekkenbodemoefeningen, maar je weet dat je dat toch niet gaat volhouden. En een operatie, daar zit je nu toch ook niet echt op te wachten. Dan maar met Tena’s je wekelijkse rondje hardlopen en sporten? En af en toe een ongelukje tijdens een hoestbui accepteren? Dat is echt niet nodig!

Nieuwe, ideale technieken

Dankzij een nieuwe techniek kunnen we zonder een operatie heel veel voor je betekenen. In een aantal behandelingen van ongeveer 10 minuten kunnen we dit lastige probleem grondig aanpakken en je zo weer zorgeloos laten genieten van alles wat je zo graag doet.
In alle rust, met een prettig en deskundig team van artsen en verpleegkundigen, bespreken we je klacht en maken we een behandelplan. Zonder pijn, zonder littekens en zonder herstelperiode. Direct na de behandeling kun je naar huis en je dagelijkse bezigheden weer oppakken.

Voor verschillende klachten een oplossing

Niet alleen zijn we innovatief op het gebied van urineverlies; we bieden oplossingen op maat voor heel problemen in het vaginale gebied. Veel vrouwen hebben rond de overgang naast de vervelende klachten zoals opvliegers ook nog eens in toenemende mate last van vaginale droogheid. Pijn bij het vrijen, jeukklachten en vaginale infecties kunnen het leven een stuk minder aangenaam maken. Gelukkig biedt EVA kliniek hier ook een passende oplossing voor. Zonder crèmes of vaginale zetpillen met hormonen. Een snelle en veilige behandeling met een super resultaat.

Wie zijn wij?

Urineverlies, vaginale droogheid, pijn bij het vrijen, huidklachten rondom de vagina: met al deze klachten kun je bij ons terecht. Maar ook als je vragen hebt over het uiterlijk van de vagina, bijvoorbeeld na je zwangerschap en bevalling, ben je bij ons aan het juiste adres. In onze kliniek werken gynaecologen en plastisch chirurgen samen om elke klacht op het gebied van de vagina deskundig te kunnen behandelen.

De laatste tijd is er toenemende aandacht voor de vaginale gezondheid en dat is terecht.
Blijf niet rondlopen met klachten, dat is nergens voor nodig. Wij nodigen je uit om die eerste stap te zetten en vrijblijvend een consult aan te vragen zodat we samen kunnen kijken wat we voor je kunnen betekenen. Je happy en zeker voelen “down under” is belangrijk.

Welkom bij EVA, wij helpen je graag!